Autoja vouhottamaan!

autovouhotus

Aloitin kirjoittamisen sähköisistä voimalinjoista kaksi vuotta sitten. Tuolloin pääsin sattumalta koeajamaan Plug-in Priusta muutaman päivän. Sähköinen ajo vei mukanaan ensimmäisitä metreistä alkaen.

Kirjoitin silloin ensimmäisen postaukseni otsikolla “Tulevaisuudessa kaikki autot ovat pistokehybridejä“. Pistokehybridit todella ovat tulossa, mutta niin ovat täyssähköautotkin. Parin vuoden aikana olenkin päässyt koeajamaan melkein jokaista Suomen markkinoilla olevaa sähköistettyä autoa, sekä muutamaa markkinoiden ulkopuolella olevaa menopeliä. Reissut ovat vieneet niin Ruotsiin, Saksaan, Itävaltaan kuin Hollantiinkin.

Kaikki hyvä tulee kuitenkin päätökseen, ja suomenkielinen sähköautoja ja latausteknikkaa käsittelevä kirjoitteluni siirtyy tänään uuteen Autovouhotus-blogiin. Mukana on lisäkseni perinteisemmistä autoista kiinnostuneita blogaajia, sekä uutistuotantoa. Oma blogini kulkee nimellä OikosulkuEnsimmäinen postaukseni käsittelee Renault Zoeta, autoa jota ei tällä hetkellä tuoda Suomeen lainkaan.

Autovouhotuksen kautta saan toivottavasti laajempaa yleisöä ja myös teknisesti laadukkaamman blogialustan. Mukana on vihdoin muun muassa kommentointi.

Jatkan tässä blogissa englanniksi autoista, sekä suomeksi muista mieleen juolahtavista jutuista.

Prius-artikkelissa mainitsemani pikku-diesel on muuten edelleen mulla pihalla.